

















































سلفی با جسد:
با گسترش تکنولوژی و فن آوری های موبایلی و همچنین وسیله های ارتباطی الکترونیکی در دنیای ارتباطات تحولی بزرگ رخ داد و چیزی که همه را متحیر کرده، روند سرعت این پیشرفت است. به عنوان مثال در ایران در سال 92 تنها 2 میلیون نفر عضو شبکه های اجتماعی موبایلی بودند ولی طبق آماری که امروز از تعداد عضویت های ایرانی در شبکه های اجتماعی به دست آمده در سال 94 بیشتر از 40 میلیون نفر عضویت در شبکه های اجتماعی موبایلی داشتهایم.
در کنار پدید آمدن شبکه های اجتماعی و ارتباطی در دنیای مجازی و تکنولوژی به همراه آن باید دفترچه راهنمایی هم صادر شود که طریقهی استفادهی درست از این شبکه های اجتماعی در بین عموم فرهنگ سازی شود.
متاسفانه امروزه هر کسی عضو این شبکه های اجتماعی میشود و افراد بدون درایت از این وسیلهی ارتباطی در جنبه های منفی اخلاقی و رفتاری فعالیت میکنند بدون آنکه بدانند برای نسل های آینده چه زیان های اخلاقی و رفتاری را به جا میگذارند.
یکی از فرهنگ هایی که در شبکه های اجتماعی گسترش یافته، گرفتن تصاویر سلفی افراد است که آنها را برای دید عموم منتشر میکنند. رقابت بین افراد بر سر بهترین سلفیهاست. سلفی هایی که دیگران را به خود جلب کند، میتواند بهترین سلفی باشد و به همین خاطر افراد عضو شبکه های اجتماعی گاهی جان خود را به خطر میاندازند تا بتوانند بهترین سلفی را از خود بگیرند.
و اما گاهی هم مانند این دانشجویان رشتهی پزشکی حرمت های بشریت را زیر سؤال برده و این چنین در کلاس های تشریح پزشکی با اجساد و اعضای بدن مردگان عکس های سلفی میگیرند تا نامشان را عضو بهترین عکس های سلفی قرار دهند.
متاسفانه این بی حرمتی به اجساد افرادی که خود را برای پیشرفت در دنیای پزشکی زندهها در اختیار دیگران میگذارند، غیر قابل بخشش است و باید در دنیای امروز مجازی که روز به روز پیشرفت زیادی میکند، فرهنگ استفاده از تکنولوژی هم به همان میزان ترویج داده شود.
سفیدک
